Bankiet w Górniku- profesjonalizm i pasja

Uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych przygotowali bankiet mieszany w sanockim klubie ,,Górnik”. Przyszli adepci sztuki kulinarnej zaprezentowali swoje umiejętności przygotowania potraw, dekoracji stołów oraz obsługi gości.

Menu podczas bankietu było urozmaicone zarówno pod względem smakowym, jak i  kolorystycznym: gorące dania mięsne, galaretki drobiowe, pasztet z żurawiną, schab nadziewany, półmiski wędlin, deski serów, sałatki warzywne, słodkie ciasteczka bankietowe. Goście byli bardzo zadowoleni z jakości przygotowanych potraw i obsługi gości. Było to ogromne przedsięwzięcie i doskonalenie umiejętności zawodowych dla uczniów. Młodzież pracowała pod opieką nauczycieli: Agaty Wójcik, Krzysztof Indyk

IMG_20161112_162410 IMG_20161112_163215 IMG_20161112_163429 IMG_20161112_163610 IMG_20161112_163719 IMG_20161112_163756 IMG_20161112_163756 IMG_20161112_171622 IMG_20161112_171637

 

Dodaj do zakładek permalink.

Komentarze są wyłączone.